168 cm / 57 - 56 - 55 - 54 - 53 - 52 - 51 - July 1.2014

REVLON Colorstay - recenze

25. října 2013 v 20:04 | Theresa |  beauty
Na začátek chci jen upozornit,že jsem ukončila akutalizaci spřátelených blogů.Děkuji těm,co se zapsali:)

Teď už k recenzi. Jedná se o makeup americké značky který sice u nás v drogeriích neseženete,ale na internetu se dá koupit za slušnou cenu (já jsem ho kupovala za 170kč na Aukru). Rozhodně zde neplatí přirovnání cena=kvalita. Zpočátku jsem si nebyla jistá jestli koupit nebo ne. Mezi lidmi se najdou ti kteří ho hodnotí velmi špatně a potom ti-a že jich není málo- kteří ho chválí až k nebesům. Nakonec jsem ale zariskovala a nelituju. Na youtube na něj má většina lidí pozitivní názor,hlavně ti s mým typem pleti (smíšená,střední akné). Nahradí korektor, krytí se při jedné vrstvě dá hodnotit jako "lepší střední". Není stoprocentní,ale taky bych lhala kdybych řekla že nekryje vůbec.Dá se ale krásně navrstvit na problematické místa a přitom nevytvořit efekt masky. Dostupný je ve dvou verzích - pro smíšenou až mastnou pleť nebo pro normální až suchou. Já mám ten první.
Výdrž je taky dobrá. Nevím sice jestli opravdu vydrží těch 24 hodin :D,ale 10 hodin v dobrém stavu vám můžu zaručit (většinou hned po příchodu domů umyju makeup,proto neposuzuju). Nevím kolik vydrží bez pudru,já ho používám jen s ním(Rimmel Stay matte). Kdybych ho měla přirovna například k Rimmel Match Perfection, Revlon jede v krytí na plné čáře. Na tváři ho skoro vůbec necítím.
Shrnutí:
Cena,kvalita,výdrž,krytí,lehké složení,krycí schopnost
obal bez pumpičky,dostupnost

Celkově hodnotím VELMI KLADNĚ!:)
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Zoey* Zoey* | Web | 25. října 2013 v 20:28 | Reagovat

Jojo, taky mi to připadá :D a ten jídelníček-nevím, nepřipadá mi tak krásný, ale určitě nějakou dobu, než jsem zjistila co je pro mě dobrý a jak nemám hlad vůec ( nebo minimální) :) začínala jsem na 3 jídlech denně, pak jsem měla 4, teď jich mám 5 a klidně si dám i mezitím sušenku od kamarádky a nevyčítám si to ;)

2 Adele Adele | E-mail | Web | 25. října 2013 v 21:03 | Reagovat

Já make-up nepoužívám, jen jako korektor. Mám takový kvalitnější, od LANCOME a hodnotím ho jako perfektní, bohužel jsem ho dostala, jako dárek a nevím kde sehnat, takže se sháním po nějakém novém.

Tenhle vypadá moc pěkně, akorát mi vadí ta dostupnost. Zkusím se po něm poohlédnout. A to že neplatí cena = kvalita v dobrém vzhledem k tomu make-upu nebo že je za tu cenu moc špatný? :)

3 Mrs.Moustache Mrs.Moustache | Web | 25. října 2013 v 21:09 | Reagovat

Rychle píšu,protože musím odejít.Move jsem neviděla,přiznávám se :( ale Story Of My Life jsem slyšela hudbu,strašně si to chci poslechnout ale fakt musím :( zítra ti o tom napíšu! :) krásný zbytek dne,dokoukám Výměnu Manželek a jdu koukat na Sex ve městě ♥ :D

4 Andee Andee | Web | 25. října 2013 v 21:35 | Reagovat

Já teď objevila senza mejkap od oriflame takže měnit nehodlám ale chválím recenzi :-)
ono zní to směšně, ale já se fakticky celkem bála :-D Těší mě, že chceš číst můj román, ale tohle je bohužel příliš osobní :-D Možná něco jinýho ;-)

5 Mrs.Moustache Mrs.Moustache | Web | 26. října 2013 v 12:02 | Reagovat

Story of My Life je uplně fucking awesome ♥♥!!!!!! a Move?!Taktéž!Jsou tam zajímavě oblečený :D :) ! PER-FECT! ♥

6 El.Michelle El.Michelle | Web | 26. října 2013 v 12:18 | Reagovat

Taky mám smíšenou pleť a akné mám taky, takže je tento make-up vlastně i pro mě :) Teď používám od Biodermy, ale není nejlevnější. 30ml za 400 Kč je docela pálka :-D Možná někdy objednám tento :)

7 LuCa.. LuCa.. | Web | 27. října 2013 v 10:32 | Reagovat

vypadají hezky, akorát já make-up vůbec nepoužívám :)))

8 Celene Celene | Web | 27. října 2013 v 11:59 | Reagovat

nepoužívám, ale vypadá to dobře :-)

9 Andy Andy | Web | 27. října 2013 v 15:37 | Reagovat

Já ho chce už dlouho zkusit, ale pořád jsme si ho nekoupila..Asi proto, že hi nelze koupit normálně v drogerce :D

10 Ell. :3 Ell. :3 | Web | 27. října 2013 v 15:39 | Reagovat

Párkrát jsem ho na sobě měla a přijde mi v pohodě :) nejsem make-upový typ, sama ho neumím moc nanášet, ale tenhle hodnotím kladně.
krásný blog :)

11 Andee Andee | Web | 27. října 2013 v 22:53 | Reagovat

Skutečně svérázný politický názor... bohužel nejsi moc daleko od pravdy :-/

12 ameliagolden ameliagolden | 29. října 2013 v 9:13 | Reagovat

Já makeupům moc nevěřím, raději používám pudr a když už, tak krycí makeup jen na zakrytí drobných nedostatků. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama